Zangles & workshops

Zangles

Weinig of veel ervaring, iedereen is welkom! We gaan samen aan de slag met jouw leerdoel. Dit kan van alles zijn: werken aan zangtechniek, improviseren, liedinterpretatie, ademsteun, gezond stemgebruik, etc. In de lessen maak ik o.a. gebruik van de EVTS methode. Ik geef de zanglessen bij mij thuis in Nieuwkoop en begeleid deze op de piano. De zanglessen zijn Coronaproof: Er staat een groot spatscherm tussen de piano en de zangleerling, we houden minimaal 1.5 meter afstand. De kamer wordt voor, tijdens en na de les goed geventileerd en Leonie ontvangt max. twee zangleerlingen per dag. Wil je thuis blijven? Boek dan een online zangles. Een duo-les is ook mogelijk, dan wordt de prijs gedeeld. Mail voor meer informatie naarinfo@leonievanderwal.com

Tarief:

t/m 21 jaar: 40,- per 60 min (vrijgesteld van BTW)

21> jaar: 40,- per 60 min (excl. 21% BTW)

Workshops

Ik geef workshops in stemtechniek, Ensemble zang, Close harmony, liedinterpretatie en vocale improvisatie. Ik streef er altijd naar dat de workshops leuk en leerzaam zijn. De inhoud van de workshop gaat in overleg met de wensen van de opdrachtgever. De prijs voor een workshop begint bij 150,- euro, afhankelijk van de duur en reistijd. 

Mijn nieuwste workshop heet: 'Van borststem naar kopstem'! Deze workshop is heel interessant voor koren. We behandelen uitgebreid de verschillende registers en de overgang hier tussen (stembreuk). 

Popkoor 'Ruby' (zie foto)

In januari 2013 is popkoor Ruby van het Charlesvermeer zanginstituut opgericht. Elke donderdag repeteren wij van 20.00 tot 22.00 in Maesemunde: Konining Julianaweg 158 te 's Gravenzande. Met veel plezier sta ik elke week voor dit gedreven en gezellige koor. Kom gerust eens luisteren of meezingen! 

http://www.popkoorruby.nl/