Zangles & workshops

 

Zangles

Weinig of veel ervaring, iedereen is welkom! We gaan samen aan de slag met jouw leerdoel. Dit kan van alles zijn: werken aan zangtechniek, improviseren, liedinterpretatie, ademsteun, gezond stemgebruik, etc. In de lessen maak ik o.a. gebruik van de EVTS methode. Ik geef de zanglessen bij mij thuis in Nieuwkoop en begeleid deze op de piano. Op dit moment is de vrijdag overdag mijn vaste zanglesdag. Een duo-les is ook mogelijk, dan wordt de prijs gedeeld. Mail voor meer informatie: info@leonievanderwal.com

Tarief per 1 januari 2024:

Zangles t/m 21 jaar: 42,56 euro per uur (vrijgesteld van BTW)

Zangles 21> jaar:  51,50 euro per uur (incl 21% BTW)

Workshops

Ik geef workshops in o.a. stemtechniek, ensemble zang, close harmony, liedinterpretatie en vocale improvisatie. Ik streef er altijd naar dat de workshops leuk en leerzaam zijn. De inhoud van de workshop gaat in overleg met de wensen van de opdrachtgever. De prijs voor een workshop begint bij 150,- euro, afhankelijk van de duur en reistijd. 

Mijn nieuwste workshop heet: 'Van borststem naar kopstem'! Deze workshop is heel interessant voor koren. We behandelen uitgebreid de verschillende registers en de verschillende stemkleuren.