Zangles & workshops

Zangles

Weinig of veel ervaring, iedereen is welkom. We gaan samen aan de slag met jouw leerdoel. Dit kan van alles zijn: werken aan techniek, improviseren, liedinterpretatie, adem, gezond stemgebruik, enz. In de lessen maak ik o.a. gebruik van de EVTS methode. Ik geef de zanglessen bij mij thuis in Leiden en begeleid deze op de piano. Een duo-les is ook mogelijk, dan wordt de prijs gedeeld. Voor meer informatie kan je contact met me opnemen via: info@leonievanderwal.com

Tarief:

t/m 21 jaar: 33,- per 60 min (vrijgesteld van BTW)

21> jaar: 40,- per 60 min

Workshops

Ik geef workshops in o.a. stemtechniek, koorstukken/ ensemble zang, liedinterpretatie en vocale improvisatie. Ik streef er altijd naar dat de workshops leuk en leerzaam zijn. De inhoud van de workshop gaat in overleg met de wensen van de opdrachtgever. 

Popkoor 'Ruby' (zie foto)

In januari 2013 is popkoor Ruby van het Charlesvermeer zanginstituut opgericht. Elke donderdag repeteren wij van 20.00 tot 22.00 in Maesemunde: Konining Julianaweg 158 te 's Gravenzande. Met veel plezier sta ik elke week voor dit gedreven en gezellige koor. Kom gerust eens luisteren of meezingen! 

http://www.popkoorruby.nl/

Mu-lab 

Het Mulab is in een werkplaats waar mensen van allerlei achtergronden (popkoren, individuele zangles, amateurtoneel, ervaren of totaal onervaren in de zang- en theaterwereld) in een relatief kleine groep werken aan popsongs met een verhaal of musicalliederen met de scènes waar de liedjes inzitten er om heen. Het Mulab is zeer geschikt voor mensen die eens willen onderzoeken wat ze in de combinatie van zingen en spelen kunnen en willen. Ervaring is absoluut niet noodzakelijk, een open instelling wel. Ook mensen die al individueel zangles hebben of in een koor ervaring hebben maar eens in een kleiner ensemble, soms zelfs met kleine solo’s, willen zingen zijn welkom. MusicalLab is een prima plek om je individueel te ontwikkelen. Door het soort songs en de individuele aandacht van meerdere docenten zien we een snelle en grote ontwikkeling bij deelnemers. 

Locatie:CVZI Fluiterlaan 400 te Capelle aan den IJssel
Woensdagen van 20.00-22.00 uur. Docenten 2018/2019: Winfred van Buren, Leonie van der Wal, Celina Schrotz.

https://www.charlesvermeer.nl/koren/nieuw-3-nieuwe-koren-2012/index.html